Астросфера С01Е05 – „Мисии поврзани со Месечината“

Astrosfera E5 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Астросфера, темата е „Мисии поврзани со Месечината“ , која е продолжение на претходна епизода. Овојпат разговараме за мисиите „Аполо“ и „Луна“.