Acoustic Stream – The Kooks 04.04.2016

Акустичната Викторија за ова издание на Acoustic Stream ги избра The Kooks. Вели ни носат сонце, насмевки и позитивни ноти во ‪ова издание на #‎AcousticStream‬ на Радио МОФ

Подкастот спремен за амбиентално акустично светло може да го преслушате тука: