Acoustic Stream S01E28

Целиот свет ставете го на OFF, само акустичните звуци на Anouk ставете ги на ON и препуштете се на едночасовно музичко уживање со ‪#‎AcousticStream‬ ;) Подкастот преслушајте го тука: