Земјотрес Live stream

Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи. Инициран од 69 Records, Направи Заедно и ПМГ Рекордингс, тоа е потполно отворен концепт, на кој постојано се приклучуваат релевантни чинители на нашата алтернативна сцена. Токму таа сцена е единствената во Македонија која музиката ја сфаќа и третира како уметност, борба и национално богатство. Ако ова ви се чини разумно и интересно, приклучете се на Земјотрес.

Настапуваат:
20:20 – 20:40 Spank
21:00 – 21:20 Project Orpheus
21:40 – 22:00 Funk Shui
22:20 – 22:50 Hardfaced
23:10 – 23:40 Smut
00:00 – 00:30 Noviot Pochetok
00:50 – 01:20 Sethstat & Mirko Popov
01:40 – 02:10 PMG Kolektiv

02:10 – Dj Goce SAF