Здружени организации тргнаа во „Операција ослободување“ на канабисот

Итна декриминализација на поседување и лична употреба на канабис. Итна декриминализација на одгледување на растенија за лична употреба. Да се овозможи основање и работење на социјални клубови. Да се зголеми бројот на здравствени состојби за кои може да се користат препарати од канабис, согласно медицината базирана на докази, бидејќи низ светот се третираат десетици болести … Continue reading Здружени организации тргнаа во „Операција ослободување“ на канабисот