Забава во ноќен клуб со стотици луѓе и покрај забраната за работа – ДПИ најави кривична пријава

Кривична пријава ќе биде поднесена за струмичкиот ноќен клуб „Аватар“, откако неколку стотици луѓе вчера и завчера се забавуваа во него, иако се уште е забранета работата на ноќните клубови, а не се донесени ниту протоколи за нивната работа. Фотографии и видеа пропратени со критики ги преплавија социјалните мрежи со кои се бараше одговорност за … Continue reading Забава во ноќен клуб со стотици луѓе и покрај забраната за работа – ДПИ најави кривична пријава