Видео со насилство врз девојка кружи на социјалните мрежи, МВР го расветлува случајот

Видео во кое двајца насилници тепаат девојка, од утрово почна да кружи по социјалните мрежи. На видеото се гледа како еден од насилниците држи во рака нешто што наликува на тест за бременост и ја шутира девојката, додека другиот ја снима целата случка. Според коментарите на социјалните мрежи, двајцата насилници се од Штип. Лицата се веќе … Continue reading Видео со насилство врз девојка кружи на социјалните мрежи, МВР го расветлува случајот