УГД и УКЛО ја селат наставата онлајн

Новонастанатата ситуација со пандемијата од новиот коронавирус ги натера универзитетот „Гоце Делчев“ (УГД)  Штип и Универзитетот „Св. Климент Охридски“ од Битола наставата да ја преселат онлајн, откако пред една недела Владата донесе одлука за затворање на градинките, училиштата и факултетите. Од вчера, како што информираат од универзитетот во Штип, започнал процесот на интерактивни предавање преку … Continue reading УГД и УКЛО ја селат наставата онлајн