Средните училишта во Тетово и Гостивар првите 2 недели со онлајн настава – во Кичево и Струга само првата недела

Наставата во средните училишта во Тетово и Гостивар ќе се организира онлајн во траење од 14 дена од почетокот на учебната година, додека онлајн настава ќе има и во Кичево и Струга, но таму во траење од 7 дена, информираше вечерва владината прес-служба. Ваквата одлука доаѓа по предлогот на Комисијата за заразни болести, поради влошената … Continue reading Средните училишта во Тетово и Гостивар првите 2 недели со онлајн настава – во Кичево и Струга само првата недела