Снимајте подкасти на Радио МОФ – повик за водители

Нова сезона, нови аудио подкасти, нови дружби и нов зрак во етерот! За сите оние млади луѓе кои имаат желба да пренесат нови знаења и искуства за своето хоби, за музиката што ја слушаат, за настаните кои ги организираат и посетуваат, оние кои не престануваат да зборат, но знаат да слушаат и за сите оние … Continue reading Снимајте подкасти на Радио МОФ – повик за водители