Сервисите за достава со полни раце работа, македонските граѓани ги менуваат навиките за купување

Ограничувањата на движењето, апелите на властите да се остане дома и стравот кој се создаде поради пандемијата со новиот коронавирус, ги натера граѓаните почесто да ги користа користат сервисите за достава. Но зголемената побарувачка, го зголеми и времето за чекање, а ги разочара најмногу оние кои за првпат решија да користат вакви услуги, со цел … Continue reading Сервисите за достава со полни раце работа, македонските граѓани ги менуваат навиките за купување