Русе Арсов се повлекува од директорската позиција на МКЦ

Русе Арсов преку јавно соопштение до медиумите објави дека од денес се повлекува од функцијата вршител на должност Директор на Јавната установа Младински културен центар (МКЦ). „По три ипол години, премногу љубов, страст и жар – не издржа срце јуначко, па од здравствени причини ќе морам самиот да се повлечам од оваа функција. Вчера беше претежок ден … Continue reading Русе Арсов се повлекува од директорската позиција на МКЦ