Ректорот на УКИМ Јанкуловски земал плата од две места

Ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Никола Јанкуловски, земал две плати, една од клиниката за Дигестивна хирургија и една како ректор на УКИМ, соопшти денеска Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), а пренесува Радио Слободна Европа. Било утврдено дека по изборот како ректор, тој не го ставил во мирување своето работно место на Дигестивна … Continue reading Ректорот на УКИМ Јанкуловски земал плата од две места