Радио МОФ со волонтерите од Црвен крст низ лавиринтите на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“

Лавиринт од улици, згради и бараки, стотици пациенти и автомобили, огромни гужви и хаос. Вака денес изгледа комплексот клиники „Мајка Тереза“ во Скопје. Нервозата кај пациентите е постојана од моментот кога влегуваат во комплексот па се додека не излезат. Дополнително нервира фактот што е премногу тешко да дојдете до соодветната клиниката или одделение кое го … Continue reading Радио МОФ со волонтерите од Црвен крст низ лавиринтите на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“