[Програма] „Бела ноќ“ 2018: кинопроекции на кровот на ГТЦ, концерти и изложби

Во сабота, 6 октомври, по 14-ти пат ќе се одржи 24-часовната манифестација „Бела ноќ“. Ноќта помеѓу сабота и недела, граѓаните ќе може бесплатно да посетат бројни културни настани во главниот град. Годинава нема да се одржи 24-часовен филмски маратон во кино Милениум, но затоа ќе има проекции на филмови на кровот на ГТЦ во организација на … Continue reading [Програма] „Бела ноќ“ 2018: кинопроекции на кровот на ГТЦ, концерти и изложби