[Подкаст] Помеѓу онлајн и зен – ментално здравје во време на онлајн настава

Љубопитноста може да ја убие мачката, но и да не спаси во време на пандемија. Како да го зачуваме менталното здравје во време на #Инфодемија? Како да се посветиме на образованието после најдолгиот летен распуст во поновата историја без бргу да прегориме? Во новиот подкаст поразговаравме со средношколката Андреа Блажеска, психологот Јасмина Јонус и учителката … Continue reading [Подкаст] Помеѓу онлајн и зен – ментално здравје во време на онлајн настава