Петиција за враќање на полното работно време на читалната во „Браќа Миладиновци“

Од Универзитетското студентско собрание при УКИМ повикуваат на потпишување на петицијата со која се бара враќање на полното работно време на читалната „Браќа Миладиновци“. Оттаму велат дека упорно испраќаат аргументирани барања до библиотеката „Браќа Миладиновци” за продолжување на работните часови, а од библиотеката упорно ги одбиваат под изговор дека ситуацијата со коронавирусот не дозволува услови … Continue reading Петиција за враќање на полното работно време на читалната во „Браќа Миладиновци“