Новогодишната програма на Плоштад Македонија годинава со македонска музика

„Комора на музичка индустрија“ во соработка со „Град Скопје“ организира новогодишна музичка програма која од 25 декември (понеделник) до 7 јануари 2024 година ќе се одржува на Плоштадот Македонија. „Раководството на ‘Комора на музичка индустрија’ овозможи музичка програма за сечиј вкус, од најпопуларните изведувачи меѓу помладата публика, до македонските музички ветерани. Во понеделник (25.12.2023) празничниот … Continue reading Новогодишната програма на Плоштад Македонија годинава со македонска музика