МОН ги избра најбезбедните и најчистите училишта

Средното училиште „Ѓорче Петров“ од Крива Паланка и Основното училиште „Дане Крапчев“ од Општина Гази Баба беа избрани за „Најбезбедно и најчисто училиште“ во учебната 2017/2018 година од страна на Министерството за образование и наука (МОН). Од Министерството информираат дека на јавниот повик аплицирале 11 основни и 4 средни училишта, а на избраните училишта ќе … Continue reading МОН ги избра најбезбедните и најчистите училишта