Каде, како и со кого младите ќе летуваат годинава?

На плажа под жолтеникавиот отсјај од сонцето чиј одраз најдобро е отсликан во езерска или морска вода, кампинг шатор на летен фестивал или посета на градови со друштво се дел од опциите што најголем број од младите годинава ги избираат за поминување на својот летен одмор. Август е можеби најпогодниот период за планирање на летниот … Continue reading Каде, како и со кого младите ќе летуваат годинава?