[Интервју] Дамјан Маневски: Во Македонија слушав „Канал 103“, а во Словенија „Радио Штудент“  

„Rush To Relax“ – музичкиот албум создаден на DIY (направи сам) принцип, зад кој се потпишува музичарот Дамјан Маневски, се очекува да излезе на 9 септември, дигитално и во форма на касета. Поранешниот член на „Молокаи“, моментално студент на докторски студии по биостатистика во Љубљана, осумте песни на првото издание ги снимил меѓу септември 2018 … Continue reading [Интервју] Дамјан Маневски: Во Македонија слушав „Канал 103“, а во Словенија „Радио Штудент“