#ИнстаИлустрации – Кристина Карапеоска, Kik Flip

Кристина Карапеоска е позната како Кик Флип. Со илустрација се занимава повеќе од 5 години. Таа е дипломирана дизајнерка со интерес во графичкиот дизајн и илустрацијата. „Ме инспирираат сите чудни приказни, текстови и музика“, вели таа за Радио МОФ. Карапеоска е уште една илустраторка која се приклучува на нашата иницијатива #ИнстаИлустрации. Во продолжение, погледнете дел … Continue reading #ИнстаИлустрации – Кристина Карапеоска, Kik Flip