Хуманитарна кампања „Македонија ти си сончоглед“

„Македонија ти си сончоглед“ е насловена хуманитарната кампања што ја спроведува фондацијата „You are Sunflowеr“ чија цел е подобрување на условите за лекување на децата од најтешките болести, како што се ракот или леукемијата. Почетокот на кампањата ја отвори претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери. „Со купување на маица со симболот You are … Continue reading Хуманитарна кампања „Македонија ти си сончоглед“