[Галерија] „Уникатно искуство“ – започна тридневното кино со автомобили во Охрид

Додека ноќта паѓаше над Охрид, автомобили полека го исполнуваа паркингот „Горица 3“ кај плажата „Немо“. Причината за тоа беше летното кино со автомобили кое за прв пат се организира во Охрид. На првиот ден од настанот во склоп на алтернативно културно-забавно лето кое е во организација на Културолошката иницијатива „5 до 12“, граѓаните ја проследија … Continue reading [Галерија] „Уникатно искуство“ – започна тридневното кино со автомобили во Охрид