[Галерија] Млади дизајнери со креативни пораки се обединија против коронавирусот

Додека траат мерките за изолација, млади креативци и дизајнери со свои илустрации и пораки периодов даваат свој придонес против коронавирусот. Преку графички програми и креативни идеи, тие активистички се вклучија за информирање на граѓаните и подигнување на свеста против ширењето на КОВИД-19. Во продолжение, погледнете ги дизајните што кружат по социјалните медиуми, заедно со разни … Continue reading [Галерија] Млади дизајнери со креативни пораки се обединија против коронавирусот