[Галерија] Магијата на психоделичниот трајбл фестивал „Озора“

По пандемиската пауза, летниот психоделичен трајбл фестивал „Озора“ во Унгарија повторно беше пуштен во полн погон. Ова е седумдневен фестивал, ама траеше 10 денови со сите пропратни програми и активности. И не е само музички хепенинг. Напротив, „Озора“ ја претвори долината на Дадпуста во вибрантна заедница со околу 30.000 луѓе, понуди разни стејџови, работилници, места … Continue reading [Галерија] Магијата на психоделичниот трајбл фестивал „Озора“