[Галерија] „Изложба без име“ – да се подигне свеста за сајбер вознемирувањето

Две третини од девојките примиле пораки од момчиња и мажи кои содржеле разни форми на сексуално вознемирување, говор на омраза, закани и навреди. Ова го покажа анкетата на 208 девојки на возраст меѓу 18 до 25 години која ја направи Центарот за еднакви можности „Бубамара“, со цел да откријат колку од нив се секојдневно изложени … Continue reading [Галерија] „Изложба без име“ – да се подигне свеста за сајбер вознемирувањето