[Галерија] Гужви низ Скопје поради протестот на приватните превозници и раскопаните улици

Утрово низ поширокиот центар на Скопје можеа да се забележат гужви и колони возила поголеми од вообичаеното. Сообраќајци го регулираа густиот сообраќај од двете страни на раскопаниот булевар „Кузман Јосифовски Питу“ кај транспортниот центар, но и кај крстосницата со булеварот „Кочо Рацин“. Во меѓувреме, крстосницата кај трговскиот центар „Мавровка“ беше блокирана со десетици автобуси поради … Continue reading [Галерија] Гужви низ Скопје поради протестот на приватните превозници и раскопаните улици