Engage Kick&Gigs@Home: Дина Јашари

Радио МОФ ви ја прикажува втората епизода на „Engage Кicks&Gigs@Home“ со Дина Јашари и премиерната изведба на нејзината нова песна „Бои“. Покрај пишување и компонирање на своите песни, Дина студира и соло пеење на смерот Џез и Популарни жанрови. Нејзина главна окупација во моментов е да создава своја авторска музика. Во видеото ја изведува и … Continue reading Engage Kick&Gigs@Home: Дина Јашари