Државен студентски дом: Екипи работат на поправка на срушениот плафон

Вработените од студентскиот дом „Стив Наумов“ во Скопје интервенираат во тоалетите каде синоќа доцна падна плафонот. На студентите, пак, чии соби беа целосно оштетени им е понудено друго сместување, информираат од Државниот студентски дом. „Од утрово ангажирани екипи веќе работат на санација на плафоните во двата тоалета и во текот на денот истите ќе бидат … Continue reading Државен студентски дом: Екипи работат на поправка на срушениот плафон