Доктор од Дебар со порака до граѓаните: „Ние сме на работа, вие седете дома“

„Ние сме на работа, вие седете дома“, гласеше пораката која докторот од Дебар, Арбен Аголи, ја испрати до граѓаните преку социјалните мрежи. Аголи, на својот „Фејсбук“ профил објави фотографија со порака на македонски и албански јазик. Во Дебар и Центар Жупа од вчера е прогласена кризна состојба и преземени се построги мерки против коронавирусот. Затворени … Continue reading Доктор од Дебар со порака до граѓаните: „Ние сме на работа, вие седете дома“