Цако го претстави својот 10-годишен поетски опус „Јас сум Цако“ 

„Бидете слатки, затоа што слаткоста е во душата ваша“. Ова е пораката на Александар Матовски – Цако пред публиката во киното „Фросина“, каде вчера беше промовирана книгата „Јас сум Цако“, збирка поезија од овој млад човек. Чествувањето на 10-годишниот поетски опус на Цако беше одбележан преку музички настап, танцова точка на „Денсерс јунајтед“, читање стихови … Continue reading Цако го претстави својот 10-годишен поетски опус „Јас сум Цако“