Борјан Ефтимов, УСС: Недемократски и нетранспарентен избор на студент во Националниот совет за високо образование

Борјан Ефтимов, претседателот на Универзитетското студентско собрание при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје испрати отворено писмо во врска со, како што вели, недемократскиот и нетранспарентен избор на студент во Националниот совет за високо образование и наука. Писмото го објавуваме интегрално: „На универзитетот каде „се е по правила и прописи“, а ништо не е … Continue reading Борјан Ефтимов, УСС: Недемократски и нетранспарентен избор на студент во Националниот совет за високо образование