Патувачкиот проект „MOVE WITH (OUT)“ доаѓа во Скопје

„МОVE WITH (OUT)“ , патувачки проект што ги истражува идеите за тоа што е дом ќе гостува во Скопје на 10 и 11 септември. Како активности во текот на гостувањето се предвидени два јавни перформанси и дебатата „ ЈАС СУМ…СКОПЈЕ“. Првиот јавен перформанс е најавен во четврток, на 10 септември, на Бит пазар и во Старата чаршија, … Continue reading Патувачкиот проект „MOVE WITH (OUT)“ доаѓа во Скопје