Кирил Спироски демантира: Од мене не се бара враќање на средства бидејќи нема основ за такво нешто

Поранешниот претседател на Студентскиот парламент при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Кирил Спироски, целосно ја отфрла информацијата дека до него има какво било барање за враќање на средства и барање за покритие за потрошени средства. Тој упати демант до редакцијата на Радио МОФ за текстот „Кирил Спировски почнал да враќа дел од парите … Continue reading Кирил Спироски демантира: Од мене не се бара враќање на средства бидејќи нема основ за такво нешто