Вработени во Твитер се снимаа додека ги одбројуваат последните моменти пред да добијат отказ

Тим вработени во Твитер во канцеларијата се собраа заедно и го снимаа моментот пред да бидат отпуштени од работа. На видеото што го објави „Индипендент“ вработените се собираат во канцеларијата во Бостон и заедно ги одбројуваат секундите пред да добијат отказ. „За кратко сите ќе бидеме отпуштени од Твитер, јас бев овде девет години и … Continue reading Вработени во Твитер се снимаа додека ги одбројуваат последните моменти пред да добијат отказ