Во сабота ќе се одржи седумнаесетото издание на „Бела ноќ“

Со настапи на уметници и музичари, но и со отворање на изложби и кино проекции, оваа сабота, на 25 септември ќе се одржи седумнаесетотто  издание на „Бела ноќ“. Од организацијата известуваат дека поради почитување на мерките за заштита на КОВИД-19 ќе биде потребно приложување на сертификат (вакцинација/прележан), а поради запазување на капацитетот и бројот на … Continue reading Во сабота ќе се одржи седумнаесетото издание на „Бела ноќ“