Владата ги „замрзна“ цените на основните артикли

На денешната 124 редовна седница, беше донесена Одлука за определување на највисоки цени на основни прехранбени производи во трговијата на големо и трговијата на мало. Со оваа одлука се определуваат највисоки цени во трговијата на големо и трговијата на мало на основните прехранбени производи, и тоа за леб, шеќер, брашно – тип 400, сончогледово масло … Continue reading Владата ги „замрзна“ цените на основните артикли