[Видео]#НаЧас – Велосипедска прва помош

Бојан Ранташа, од „Педала“ – Центарот за развој и подобрување на велосипедската култура објаснува што е потребно за прва помош на вашиот велосипед. Ранташа вели дека дупната гума се менува за неколку минути, како и дека тоа не е само машка работа. За насмевка на вашето лице и исправен велосипед, погледнете го видеото на Радио МОФ #ЅрнЅрн