[Видео] Заедничка свирка на Пеце „Суперхикс“ и „Рома рок скул“, наскоро влегуваат во студио

Петар Младеновски – Пеце од „Суперхикс“ заедно со „Рома рок скул“ одржаа мини концерт во „Арт кафе“ во Кратово. На концертот беше изведена и заедничката песна „Неспокој“, која наскоро ќе биде и студиски снимена. Во склоп на „Рокафелас фестивал“ настапија и скопските „ЗУЛУ 3.4“ и диџеите Миран и Педро. Освен „Арт Кафе“, на фестивалската агенда … Continue reading [Видео] Заедничка свирка на Пеце „Суперхикс“ и „Рома рок скул“, наскоро влегуваат во студио