[Видео] Световите се судираат во трејлерот за новиот „Star Wars“

Останаа уште помалку од два месеца до премиерата на новиот филм од сагата „Star Wars: The Force Awakens“. Во официјалниот трејлер, милионите фанови низ светот имаат можност да се уверат дека седмиот дел од франшизата вреди да се чека.