[Видео] Случај Дрисла: Не смрди само ѓубрето

Институциите ветија, но сѐ уште не откриваат што се гори во Дрисла, истражува Центарот за истражувачко новинарство, СКУП Македонија. Сторијата на новинарот Горан Лефков погледнете ја во продолжение: