Видео предизвик на Радио МОФ на тема – Зошто (не)сакам да се отворат студентските домови?

На две недели пред почетокот на новата академска година, сѐ уште не се знае дали и кога ќе се отворат студентските домови. Затоа Радио МОФ ги повикува студентите, да ни пратат кратко видео во кое ни кажат „Зошто (не)сакам да се отворат студентските домови!“ Одговорите во вид на кратко видео ги очекуваме на info@radiomof.mk или … Continue reading Видео предизвик на Радио МОФ на тема – Зошто (не)сакам да се отворат студентските домови?