[Видео] Нуркачите на „Амфора“ на необичен начин честитаа Стара нова година

Традиционално и оваа година е „запален“ василичарскиот оган во водите на Охридското Езеро.

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ на необичен начин честитаат Стара нова година и Василица.