[Видео] НаЧас: Средошколците и образовните експерименти

Со какви проблеми се соочуваат средошколците во текот на нивното образование, што им се допаѓа, а што сметаат дека треба под итно да се менува, дали се чувствуваат како да се експеримент на образовниот ситем.

На овие теми, во емисијата #НаЧас зборуваме со Лина Геговска, Матеа Атанасовска и Марија Томиќ од гимназијата „Орце Николов“.