[Видео] Македонските протести во последниот спот на „Рундек карго трио“

Спотот на Дарко Рундек со „Карго трио“ за песната „Има их“ ( Ги има) е направен од фотографии од бројните протести ширум Балканот. Песната е дел од албумот „Мостови“, a во спотот се најдоа и сликите од Македонија, овековечени низ објективот на фотографот Ванчо Џамбаски.

Видеото минатата недела беше поставено на You Tube.