[Видео] Лос Анџелес од птичја перспектива

Oва извонредно видео на авторот Ian Wood ја открива целата величественост на една од најголемите американски метрополи, Лос Анџелес. Во снимката се вклучени некои од најпрепознатливите згради и најинтересните локации во овој калифорниски велеград, а дронот на авторот „фатил“ и неколку импозантни графити и мурали во градот. Ова е продолжение, по првата снимка од Лос Анџелес направена со дрон, која авторот ја објави пред еден месец.

Los Angeles from Ian Wood on Vimeo.