[Видео] Компилација од првите и последните сцени од познати серии

Селија Гомез  го создала ова видео, во кое се прикажани првата и последната сцена од вкупно 19 телевизиски серии. Сцените често се вклопуваат толку добро, што се чини дека ја раскажуваат целата приказна.

Кога ќе стигнете до емотивниот момент кога завршува вашата омилена серија, често сакате да се вратите на самиот почеток, пишува USA Today.

First and Final Frames of Series from Celia Gómez on Vimeo.

Сега љубителите на телевизиските серии можат да се впуштат во носталгијата со првите и последните сцени од своите омилени серии.

Гомез во своето видео ги вклучила почетоците и краевите на Hannibal, Twin Peaks, Аmerican Horror Story, Breaking Bad, Prison Break, The Sopranos, Californication, The Wire, Frasier, Oz, The Newsroom, Carnivale, Lost, Rome, Six Feet Under, Sons of Anarchy, Dexter и Friends.