[Видео] Gramophonedzie: Не знам дали на Балканот може да се живее од оваа музика

Познатиот српски диџеј и продуцент Марко Милиќевиќ, попознат како Gramophonedzie, изминатиот викенд беше во Скопје и учествуваше на музичката конференција PIN, која беше своевидна најава за претстојното издание на фестивалот Таксират. Милиќевиќ учествуваше на панел дискусија на тема „Музика со музички брендови“. Во ова кусо интервју за Радио МОФ, Gramophonedzie зборува за себеси како бренд, за неговиот музички развој и за можностите за професионално занимавање со електронската музика на Балканот.