[Видео] „Free Earth Festival“ објави краток документарец за психоделичното издание од 2018

Тимот на психоделичниот „Free Earth Festival“ го објави официјалниот афтер-филм за изминатото издание на фестивалот од 2018 година.

Фестивалот се одржува покрај море во Ситонија, Грција, каде покрај кампинг-просторот се поставени неколку психоделични транс и алтернативни бини, а доаѓаат еден куп разиграни и насмеани луѓе од цел свет.